سم الله الرحمن الرحيم
زائرنا العزيز
اهلابك معنا ويسعدنا تسجيلك معنا
منتديات ماللك وانس

اسرة واحدة وقلب واحد


 
الرئيسيةالرئيسية  الأحداث  اليوميةاليومية  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  الأعضاءالأعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول    
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
الكود: ---------تضليل المحتوى
المواضيع الأخيرة
» ياستات صابون المواعين
الأحد أغسطس 13, 2017 9:55 am من طرف الساهر

» قياس حرارة المريض
الخميس يوليو 06, 2017 10:05 pm من طرف المهندس

» كل عام وانتم بخيرمع منتديات مالك وانس
السبت يونيو 24, 2017 2:52 am من طرف المهندس

» خواطري الجزء الاول
الخميس يونيو 22, 2017 12:34 pm من طرف الجنتل

» اجمل مهارات و اهداف الدون كريستيانو رونالدو 2017
الخميس يونيو 22, 2017 12:31 pm من طرف الجنتل

» كل أهداف كريستيانو رونالدو ال12 في برشلونة
الخميس يونيو 22, 2017 12:28 pm من طرف الجنتل

» رابطة محبي وعشاق نادي القرن الافريقي (الاهلي المصري
الخميس يونيو 22, 2017 12:17 pm من طرف الجنتل

» مالك وانس على الفيس بوك --جروب متميز
الثلاثاء يونيو 20, 2017 2:00 am من طرف الساهر

» أذكار مستحبة ليلة القدر
الثلاثاء يونيو 20, 2017 1:57 am من طرف الساهر

منتدى
المواضيع الأكثر نشاطاً
رابطة محبي وعشاق نادي القرن الافريقي (الاهلي المصري
15 هوووووووووووو عــــــــــــــسل المنتدى --يلا نلعب
شات الجنتل مرحبا
لك سيدتى ملف كامل عن غرز التطريز
مواضيع ابريل 2012 المميزة منتديات مالك وانس
المواضيع المميزة لمنتدى مالك وانس بداية من يناير 2013
اى مثل يحطر ببالك --ضعه
مواضيع مايو 2012 المميزة منتديات مالك وانس
مواضيع يونيو المميزة 2012
سلسلة الصحابة كاملة
أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

شاطر | 
 

 كبده اسكندرانى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
مصراوية
عضوممـــــــيز
عضوممـــــــيز
avatar

اوسمتى :

عدد المساهمات : 1693
تاريخ التسجيل : 25/05/2011
العمر : 29
الموقع : مصر

مُساهمةموضوع: كبده اسكندرانى   الجمعة أكتوبر 25, 2013 12:45 pm

المكونات

نص كيلو كبده بقري مقطعة شرائح صغيرة جدا (تقطيع شاورما)
ملح -- فلفل اسود
2 قرن فلفل اخضر حراق مقطع حلقات رفيعة (يمكن استبداله بفلفل رومي للي مش بيحبوا الاكل الحراق)
2 معلقة كبيرة ثوم مفروم
نص معلقة صغيرة كمون
معلقة كبيرة خل
ليمونة كبيرة
ربع كوب زيت ذرة زيت

الطريقة :

ضعي زيت الذرة في طاسه عميقة او حله وسخنيه وبعدين حطي الكبده كلها مع حبة فلفل اخضر وحبه ملح وفلفل اسود ومعلقة ثوم كبيرة وغطي عليها سيبها ربع ساعة تنزل مايتها وتشربها وبعدين تكوني جهزتي فسلطانية او طبق صغير الخلطة دي : الكمون والثوم والخل وعصير ليمونة كبيرة وباقي الفلفل الاخضر وقلبيهم جيدا واول ما تحسي ان الكبده قربت تستوي تضيفي الخلطة دي كلها وتخفضي النار شوية وتغطيها وتسيبيها تشرب بقا الخلطة دي تماما بس ماتنشفش يعني سيبي فيها حبة مايه صغيرين .
وحضري عيش فينو او اي عيش انتي بتفضليه واعملى سندوتشات والماية اللى فاضله فى الحلة او الطاسة وزعيها جوا السندوتشات فالاخر وقدمي معاها ليمونة وبطاطس محمرة ومخلل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
كبده اسكندرانى
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: الطاهـــــــــــــى-
انتقل الى: